1. DREPTURI DE AUTOR ȘI UTILIZAREA INFORMAȚIILOR DE NATURĂ PERSONALĂ

Conținutul site-ului este în totalitate proprietatea PFA-ului, copierea și utilizarea conținutului, indiferent de natura sa, este strict interzisă și ilegală. În acest sens, conținutul include și nu se rezumă doar la poze, descrierea produselor, descrierea denumirilor produselor dar și orice element care face parte din promovarea site-ului în sine.

PFA se angajează să folosească datele furnizate de utilizatorii site-ului  numai în scopul transmiterii informațiilor privind comenzile online, disponibilitatea unor oferte sau servicii noi, actualizarea stocurilor de marfă și detalii legate de funcționarea site-ului.

PFA nu va transmite datele personale ale vizitatorilor, clienților sau partenerilor săi la nici o terță persoană, nu promovează SPAM ul, respectiv trimiterea de mesaje nesolicitate de clienții noștri.

2.LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII PRIVIND UTILIZAREA SITE ULUI

PFA și partenerii săi nu pot fi trași la răspundere pentru nici o daună indiferent de natura acesteia, ca rezultat al utilizării site-ului și a produselor comercializate sau serviciilor oferite prin intermediul său, sau drept urmare a imposibilității accesării și utilizării optime a acestuia. PFA nu garantează că funcționarea site -ului și a funcționalităților aferente vor fi lipsite de erori, de riscuri precum viruși sau alte elemente specifice mediului online care pot provoca daune în ceea ce privește securitatea informațiilor. PFA își rezervă dreptul de a modifica fără notificare oricare din informațiile legate de produse.

One Stroke Painting România, București
Telefon: 0745 115 341
email: office@www.onestrokeromania.ro

Pentru a comanda produse care în magazinul nostru sunt disponibile doar la comandă, completați formularul de mai jos, în care vă rog să specificați produsul care vă interesează și cantitatea dorită.

Deasemenea, prin intermediul formularului puteți să luați legătura cu mine pentru orice problemă.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Apasă aici pentru a adăuga propriul text