LUMÂNĂRI PICTATE

Deoarece „dalb e omătul şi leru-i ler” si  ninge ca în poveşti, la căldura focului din cămin, am realizat pentru Dumneavostră lumânări pictate care creează povestea trandafirilor de catifea, stil  vintage, a panseluţelor multicolore, a florilor de nu-ma -uita- un cadou special pentru oameni îndrăgostiţi de viată, de trăire şi dor, de albul iernii şi de copiii din NOI. Am pictat cu dor de ..povestea copilăriei noastre  când, copii fiind, alergam prin parcuri  măturând omătul alb, strălucitor, în căutarea noilor bulgări de zăpadă care deveneau omuleţi cu nasuri-morcov, ochi -măslinii şi butoni d- argint pe care ni-i dădea  bunica. 

 Desi astăzi nu mai suntem copii, realizăm singuri propria poveste rostită de același suflet care, peste ani, încearcă să îsi depene povestea unică, în Cartea Vietii, siesi sau generațiilor viitoare.

Povestea mea de azi este despre magia florilor de catifea 3D, a florilor care au neasemuita putere de a reda frumusete chiar si in cel  mai chinuit sau intunecat loc de pe pămînt, care poartă în ele însele magia  amintirilor pentru seri romantice în doi, care au forța de a fascina iar și iar, precum o pasăre Phoenix, pentru a recladi povestea  Dumneavoastră….

Pictând flori 3D pe lumînări pentru voi si pentru momentele speciale din viața dumneavoastră…https://www.onestrokeromania.ro/?post_type=product&p1061&preview=true

 

p1150366 p1150370

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *