sabina maria - P1140683Obiectele pictate de noi special pentru Dumneavoastră sunt nu numai unicate lucrate manual cu migală și multă dăruire, acestea fiind pe piața românească aproape inexistente pe sticlă, mobilier, piele sau porțelan.
Având în vedere ca acest stil de pictură este foarte răspândit în tari europene precum Germania, Rusia, Austria, U.S.A. am avut onoarea și bucuria deosebită de a vă oferi Dumneavoastră decorațiuni unicat.
Pentru ca acestea să vă încânte cât mai mult sufletul și pentru a proteja pictura sunt tratate cu vernis, fixator sau cu lac lucios
Pentru a vă asigura durabilitatea decorațiunilor pictate și pentru a le păstra în condiții propice va recomandam sa respectați următoarele sfaturi de întreținere:

  • Obiectele din lemn se vor șterge cu o cârpa moale de praf și impurități si a se evita expunerea îndelungata în mediu umed sau chiar în aer liber în directa strălucire a razelor soarelui. Acestea se vor păstra în spatii închise și neexpuse condițiilor meteorologice ( curți, grădini, terase neizolate sau în orice spatii deschise)
  • Obiectele din sticlă sau porțelan se vor șterge cu o cârpa moale și se vor spăla cu săpun lichid .Nu se vor folosi alți detergenți de vase sau abrazivi, nu se va exercita asupra acestora presiune prin ștergere după spălare, fiind indicat sa se usuce cu fata în jos la aer , prin scurgerea apei.
  • Gentile pictate se vor șterge cu o cârpa moale și nu se vor aplica substanțe de curățare a pielii naturale sau sintetice deoarece pictura acrilica aplicata pe acestea este fixata cu un fel de vernis special pentru piele care aderă foarte bine la suport.
  • Oglinzile se vor șterge cu o cârpă moale numai peste suprafața pictată și lăcuită, putând fi folosite substanțe chimice numai pe suprafața oglinzii însă nu și pe suportul decorat.

One Stroke Painting România, București
Telefon: 0745 115 341
email: office@www.onestrokeromania.ro

Pentru a comanda produse care în magazinul nostru sunt disponibile doar la comandă, completați formularul de mai jos, în care vă rog să specificați produsul care vă interesează și cantitatea dorită.

Deasemenea, prin intermediul formularului puteți să luați legătura cu mine pentru orice problemă.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj