Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în 2-4  zile de la primirea plății  în cont bancar prin ordin de plată și sunt expediate prin Poşta Română sau prin curierat rapid în Romania.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale, acolo unde este cazul. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului.

Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costurile de livrare si taxele de expediere vor fi achitate separat. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

În situatia în care constatați neconcordanțe calitative puteți returna produsele  după completarea în prealabil a formularului de contact  în care să ne detaliați motivul returnării produselor.Cheltuielile de retur cad în sarcina Dumneavoastră urmînd ca produsul să fie înlocuit  sau după caz, remediate defectele acestuia în termen de 30 de zile calendaristice de la data achiziționării acestora.

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale defecte generate de manipularea defectuoasă determinată de transport.

Articolele de sticlă şi porţelan vor fi livrate  numai prin firme de curierat care asigură integritatea acestora. De aceea vă rugăm să le deschideți în momentul primirii, în prezența curierului.

Transportul se plăteşte la destinaţie de către client.

One Stroke Painting România, București
Telefon: 0745 115 341
email: office@www.onestrokeromania.ro

Pentru a comanda produse care în magazinul nostru sunt disponibile doar la comandă, completați formularul de mai jos, în care vă rog să specificați produsul care vă interesează și cantitatea dorită.

Deasemenea, prin intermediul formularului puteți să luați legătura cu mine pentru orice problemă.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj