Condiții de întreținere și păstrare îndelungată a obiectelor pictate

sabina maria - P1140683Obiectele pictate de noi special pentru Dumneavoastră sunt nu numai unicate lucrate manual cu migală și multă dăruire, acestea fiind pe piața românească aproape inexistente pe sticlă, mobilier, piele sau porțelan.
Avînd în vedere ca acest stil de pictură este foarte răspândit în tari europene precum Germania, Rusia, Austria, U.S.A. am avut onoarea și bucuria deosebită de a vă oferi Dumneavoastră decorațiuni unicat.
Pentru ca acestea să vă încînte cît mai mult sufletul si pentru a proteja pictura sunt tratate cu vernis, fixator sau cu lac lucios
Pentru a vă asigura durabilitatea decorațiunilor pictate si pentru a le păstra în condiții propice va recomandam sa respectati următoarele sfaturi de întreținere:

  • Obiectele din lemn se vor sterge cu o carpa moale de praf si impurități si a se evita expunerea îndelungata in mediu umed sau chiar in aer liber in directa stralucire a razelor soarelui.Acestea se vor pastra în spatii închise și neexpuse condițiilor meteorologice ( curti, gradini, terase neizolate sau în orice spatii deschise)
  • Obiectele din sticlă sau porțelan se vor sterge cu o carpă moale si se vor spala cu sapun lichid .Nu se vor folosi alti detergenti de vase sau abrazivi, nu se va exercita asupra acestora presiune prin stergere dupa spalare, fiind indicat sa se usuce cu fata in jos la aer , prin scurgerea apei.
  • Gentile pictate se vor sterge cu o carpa moale si nu se vor aplica substante de curatare a pielii naturale sau sintetice deoarece pictura acrilica aplicata pe acestea este fixata cu un fel de vernis special pentru piele care aderă foarte bine la suport.
  • Oglinzile se vor sterge cu o carpa moale numai peste suprafața pictată și lăcuită, putînd fi folosite substanțe chimice numai pe suprafata oglinzii însă nu și pe suportul decorat.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *