„Arta este un mod de a trăi”

Buna dimineata, să aveţi cea mai frumoasa zi din viata voastră!

Se spune că „Arta este un mod  de a trăi„. Pentru mine este un mod de a-mi trăi visele într-o manieră aparte, fantasmele, prin forţa creaţiei, de a exprima ceea ce cuvintele nu reuşesc pentru că devin mute.Eu nu mă consider un artist, ceea ce realizez eu nu este o artă.Nu  sunt  decât un mic artizan, un fir de nisip în această lume halucinant de frumoasă. Arta este Coloana a Infinitului;  arta înseamnă Monnnet, Cezanne, Leonardo, Michelangelo. Atunci când pictez simt că mă preschimb într-o pasăre călătoare care se eliberează de lanţurile-gânduri care îi limitează evoluţia spirituală spre alte lumi.Simt că trăiesc cu adevărat undeva, într-un spaţiu pur, unde gândurile, cuvintele,  neliniştea  nu mai au putere pentru că acolo Ego-ul meu se identifică cu universul infinit, cu imensitatea cosmosului care ne daruieste Adevarata Viata. În aceasta lume resimt pacea, armonia, liniştea, lumina si echilibrul. Acel echilibru pe care, poate că toţi, sau poate, oricare dintre noi îl căutăm si îl găsim în mii de feluri într-o formă sau alta imprimat undeva, în personalitatea fiecaruia.Un simplu gând, o simplă privire sau gest, o floare, un nor frumos- însagerat pe cerul serilor tomnatice  sunt suficiente pentru a ni-l reda.

După Platon, lumea cea mai frumoasă este “lumea ideilor”.Iar frumuseţea lumii nu poate fi dezvăluită decât atunci când cuvântul rămâne fără putere, e nud, când miciile nostre bucurii izvorăsc din echilibrul nostru, când speranţele prind viaţă si zboară precum păsările spre tări mai calde.

Pentru mine pictura reprezintă o sursa infinita de placere, o  mare pasiune, un popas unde mă simt liberă cu adevărat, mă odihnesc şi mă opresc să beau apa infinitului.

Pentru voi pictura mea reprezintă bucuria de a dărui celor dragi, bucuria de a crea lumi, armonioase în povestile dumneavoastră de dragoste pentru cei dragi sufletului.Pentru ca aşa cum se spune..nimic nu este mai frumos decât să dăruieşti. Odată cu poveştile imprimate  pe casete, tavi, pahare, bijuterii, dumneavostră dăruiti iubire, traire şi eternitate.

Vă invit în curând în lumea colorată a Crăciunului, cu miros de brad, cu clinchet de clopoţei, Moşi Crăciuni şi mici suflete de copil aşteptând cu nerăbdare sosirea magicelor momente din jurul bradului frumos!

 

2-pahare-nunta pahare_n pahare_rozn

Pahare pictate pentru momente în doi, pentru seri magice şi de poveste!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *